Σύνδεση

Αρχική Νέα & άλλα

Νέα & άλλα


news-pic

Ειδήσεις, νέα, επικαιρότητα, ότι μάθαμε και ότι ακούσαμε ...


ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Β’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ – ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
Εντός του Νοεμβρίου 2012, θα ξεκινήσει η νέα – τέταρτη - περίοδος επιμόρφωσης Β' επιπέδου, στο πλαίσιο της Πράξης «Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ΤΠΕ στη διδακτική πράξη»

Διαβάζω περισσότερα...

The book

book

Καλώς ήρθατε!

Καλώς ήρθατε!

Καλώς ορίσατε στον ιστοχώρο μου!

Είμαι η Λεμονιά Μπούτσκου. Είμαι μαθηματικός, κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην εκπαίδευση ενηλίκων και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MSc) με τίτλο "Εφαρμοσμένη στατιστική για εκπαιδευτικούς και στελέχη επιχειρήσεων" (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) , Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MSc) με τίτλο "Ηγεσία και διοίκηση της εκπαίδευσης" (Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου) και Μεταπτυχιακού Διπλώματος (Μed) με τίτλο Διδακτική των Μαθηματικών (Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας)

Είμαι  Σύμβουλος Εκπαίδευσης ΠΕ03 Μαθηματικών, Δυτικής Μακεδονίας και έχω πιστοποιηθεί ως επιμορφώτρια Β΄ Επιπέδου για τη χρήση των Τεχνολογιών της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών στη διδασκαλία των μαθηματικών.
Είμαι μαθηματικός, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MSc) με τίτλο "Εφαρμοσμένη στατιστική για εκπαιδευτικούς και στελέχη επιχειρήσεων" (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MSc) με τίτλο "Ηγεσία και διοίκηση της εκπαίδευσης" (Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου).

Σκοπός του ιστοχώρου μου είναι να προτάξουμε θέματα που σχετίζονται με τη διδασκαλία των μαθηματικών με βάση τις αρχές της διδακτικής των μαθηματικών ,υποστήριξη για κατανόηση και εφαρμογή των αρχών και μεθοδολογιών των νέων προγραμμάτων σπουδών των μαθηματικών σε Γυμνάσιο και Λύκειο και η δημιουργία, συγκέντρωση και καταγραφή υλικού για:

1. Την προετοιμασία των συναδέλφων εκπαιδευτικών για τις προκλήσεις των «κοινωνιών της γνώσης και της πληροφορίας», ειδικότερα σε ότι αφορά την αξιοποίηση και χρήση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στη διδακτική πράξη.
2. Τη διοργάνωση επιμορφωτικών προγραμμάτων τα οποία θα απευθύνονται στους εκπαιδευτικούς, με αντικείμενα κλιμακούμενης δυσκολίας και προστιθέμενης αξίας, όπως:
• Η χρήση δικτυακών υπολογιστικών υπηρεσιών και ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού
• Η ουσιαστική αξιοποίηση εκπαιδευτικού λογισμικού στην εκπαιδευτική διαδικασία για γνωστικά αντικείμενα των θετικών επιστημών.
• Η καλλιέργεια νέων στάσεων απέναντι στη διαδικασία της μάθησης.
• Η εφαρμογή στην πράξη των γνώσεων και δεξιοτήτων που αποκτώνται στη διάρκεια της επιμόρφωσης.

Μπορείτε να δείτε το βιογραφικό μου εδώ

Για να δείτε όλο το υλικό απαιτείται απλή εγγραφή χρήστη!

Στον ιστοχώρο εκτός από το δικό μου υλικό φιλοξενείται επώνυμα και υλικό άλλων συνεδέλφων. Αυτονόητο είναι ότι τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στους σεβαστούς δημιουργούς του υλικού